Om oss

Vilka är vi…

Specialist i gynekologi och obstetrik sedan 2007, verksamhetsansvarig för mottagningen.

Har tidigare arbetat på Kvinnokliniken länssjukhuset Kalmar som överläkare med ansvar för cellprovskontroller, mödrahälsovård och med särskilt intresse för kvinnor med vulvasmärtor.

Helene Muhr

Läkare


”Jag heter Marie Eriksson. Jag har arbetat som medicinsk sekreterare sedan 2002. Har tidigare även arbetat som undersköterska. Dessa två yrken har jag nu fått möjlighet att kombinera vilket gör mitt arbete här omväxlande och väldigt roligt. 
Marie Eriksson

Sekreterare

”Lena Seger heter jag och är undersköterska. Jag har varit med på Kvinnohälsa sedan starten, det har varit fantastiskt roligt, spännande och utvecklande. Det är för det mesta mig ni kommer till när ni ska boka, byta eller avboka er tid. Förnya recept eller bara ställa en fråga som jag försöker svara på. Jag har dessförinnan arbetat på akuten i Kalmar och på Mönsterås Hälsocentral.”
Lena Seger

Undersköterska

”Susanne Ödlund heter jag och det är mig ni först träffar på mottagningen i Oskarshamn. Jag arbetar som sjuksköterska på specialmottagningen på sjukhuset och har arbetat som sjuksköterska här i 30 år bla på akutmottagningen.”
Susanne Ödlund

Sjuksköterska

Från och med mitten av februari 2022 har vi glädjen att medverka vid specialisttjänstgöring för våra blivande allmänläkare. De kommer ta hand om några av er som söker med stöd av Helene så att ni som patienter får en fullgod gynekologisk bedömning.

Vi kommer presentera våra ST-läkare här efterhand.

Tjänstgör på Kvinnohälsa vecka 38 – 41

 

 Henrik Funestrand

ST-läkare

Kontakta oss

På telefonnummer

0480-985550

bokar ni tid för besök i Kalmar respektive Oskarshamn.

 

Telefontider

Mån-Torsd 07.30-08.30 12.30-13.30

 

 

Öppettider Kalmar

Mån-Ons 07.45-16.30

Torsdagar Stängt

Fredagar efter överenskommelse

Öppettider Oskarshamn

Enbart bokade tider gäller.

Kvinnohälsa -Kalmar